Kesäkokous 1.8.2015 klo 14 Iiniemi, Likastinlahti

-Riistakiintiöiksi päätettiin yhteensä metsoja tai teeriä 2 kappaletta, pyy vapaa. Jänistä ja rusakkoa ei kiintiöity. Kauriille 5 kappaleen kokonaiskiintiö, jahti tullaan järjestämään yhteisjahtina.

-Seurojentalon tonttikaupat suunnitteilla

-Seuran alueelta annetaan maastoja 5.9.15 hirvikoirien jästipääkokeen ja 19.9.15 ajokokeen käyttöön. Keskusteltiin sopivista maastoista. Kyseisinä päivinä vältettävistä maastoista tiedotetaan lähempänä kun tiedetään monta maastoa tarvitaan.

Talvikokous 28.2.2015 klo 16 OP:n kokoustilat

-Kokous valtuutti johtokunnan tekemään kaupan seurojentalon tontista. Ostettava tontti on n. 1 ha:n kokoinen, josta puolet on tien toisella puolen ja puolet talon ympärillä rajoittuen siten että kaivo jää seuran maalle.

-Johtokunta valtuutettiin ottamaan laina tontin ostoa varten.

-Tontin oston ja talon katon välittömän korjaustarpeen vuoksi jäsenmaksu päätettiin nostaa 40€:n (nuorisojäsen 20€).

-Päätettiin sulkea seuran Leonian ja Nordean tilit sekä perustaa uusi tili Sulkavan Osuuspankkiin pankkiasioinnin helpottamiseksi.

-Perustettiin uusi jaosto; peurajaosto. Jaoston puheenjohtajaksi valittiin Jari Pajari. Peurajaoston tarkoitus on toimia samalla periaatteella kuten hirvijaosto. Jaostoon kuuluvat saavat oikeuden osallistua peurojen metsästykseen mutta myös hoitavat peurojen ruokinnan sekä jakavat ruokinnasta ja kaatoluvista aiheutuvat kulut. Ilmoittautumisesta ja muista järjestelyistä tullaan informoimaan tarkemmin lähempänä seuraavaa jahtikautta.

-Päätettiin hakea ajokokeita. Ajankohta ja laatu (päivä/pitkäkoe) jätettiin kenneljaoston päätettäväksi.

-Uusiksi jäseniksi hyväksyttiin Teija Hintsanen, Sami Hämäläinen, Antti Liimatta ja Anssi Liimatta.